Uutiset

Uusimmat uutiset löydät helposti https://Facebook.com/nettipakkaus

28.08.2015

Nettipakkaus.fi verkkokaupassa on tapahtunut paljon. Nyt löydät meiltä salpapussit vaikkapa marjojen pakastamiseen aikaisempaa pienemmissä erissä, SMARTBOX-kokoiset pahvilaatikot valkoisella pintakartongilla, pakkausteipit muutaman rullan erissä ja paljon muuta.  

08.07.2014

Nettipakkaus Oy uudisti ulkoasunsa ja paransi verkkokaupan tärkeitä toimintoja. Uudistuksen myötä pystymme aikaisempaa paremmin palvelemaan yritysasiakkaiden lisäksi myös kuluttaja-asiakkaita ja pientilaajia.

Tärkein uudistus on automaattinen toimituskulujen laskuri. Nettipakkaus Oy ehdottaa toimitusta Nettipakkaus Oy:n rahtisopimuksella sen jälkeen kun tilaaja on syöttänyt toimitusosoitteen postinumeron. Tilaaja voi valita tämän vaihtoehdon lisäksi noudon, tai käyttää omaa rahtisopimustaan. Omaa rahtisopimusta käytettäessä tilaajan täytyy vain syöttää oma sopimusnumeronsa tilauksen tietoihin.

Myös maksaminen helpottui.  Uudistuksen myötä tilaaja voi maksaa tuotteensa useimmilla maksukorteilla sekä suoraan omalta tililtään. Rekisteröityneiden yritysasiakkaiden mahdollisuus maksaa tilatut tuotteet laskulla säilyi ennallaan.